Organisatie sportevenementen

Dance XL biedt de mogelijkheid om de organisatie van een sportevenement op zich te nemen. Groot of klein, het is geen enkel probleem. Een danswedstrijd, een dansshow of danskamp het kan allemaal. Niet alleen op het gebied van dans maar ook evenementen m.b.t. andere sporten behoren tot de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

Op zoek naar een super gaaf swingend verjaardagsfeestje? Vier je kinderdansfeestje met Dance XL! Tijdens jouw feestje leren we een hippe dans aan jou en de kinderen die je uitgenodigd hebt. Je mag zelf kiezen welke dansstijl je wilt leren en natuurlijk dansen we op allemaal leuke liedjes die je kent van televisie. Naast het aanleren van de dans is er ook tijd voor spelletjes en een lekker tussendoortje.

Bruiloftsdansen

Tegenwoordig is het erg ‘hip’ om je bruiloftsfeest te openen met een spectaculaire dans. Niet meer een standaard openingsdans op een ouderwets nummer, maar lekker swingen op hedendaagse muziek.  Er wordt in overleg met het bruidspaar een muziekkeuze gemaakt en Dance XL zal de choreografie maken. Tijdens de repetities wordt de dans aangeleerd en tijdens het ‘moment suprême’ zullen jullie alle gasten compleet verrassen!

Choreografie dansshows

Heeft u een pakkende dans nodig voor een thema feest, een vrijgezellenparty, of een schoolmusical maar bent u zelf niet de aangewezen persoon om een dans te maken? Geen nood, Dance XL zorgt voor choreografieën op maat. In overleg met de organisatie wordt er gezocht naar passende muziek, daarna maakt Dance XL een dans voor uw aangelegenheid. Uiteraard wordt de dans ook aangeleerd aan de betreffende groep personen.

Informatie
Dansstijlen
dance_xl_4001011.jpg dance_xl_4001010.jpg dance_xl_4001009.gif dance_xl_4001008.gif
Foto's
Video's
dance_xl_4001007.gif dance_xl_4001006.jpg dance_xl_4001005.gif